Uw betrouwbare partner voor aangepaste aluminiumprofielen

May 18, 2024
Laatste bedrijfsnieuws over Uw betrouwbare partner voor aangepaste aluminiumprofielen

Sichuan Xinjasn Aluminium Industry Co., Ltd. is een uitgebreide moderne onderneming die onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en service van verschillende decoratieve deuren en ramen integreert.aluminiumprofielen voor industriële en civiele gebouwenHet bedrijf is opgericht in 2009 en is gevestigd in Sichuan, China.

 

 

Het bedrijf beslaat een oppervlakte van meer dan 100.000 vierkante meter, met een totale investering van meer dan 100 miljoen yuan.en een wetenschappelijk bedrijfsmanagementsysteemHet productieproces is in hoge mate geautomatiseerd, waarbij hightech wordt gebruikt om de efficiëntie en kwaliteit te verbeteren.Het bedrijf heeft een jaarlijkse productie van meer dan 50,000 ton hoogwaardige aluminiumprofielen, die veel worden gebruikt in civiele, technische, elektronische, automobiel-, ruimtevaart- en industriële toepassingen.

 

 

Xinjasn heeft een professioneel R&D- en testcentrum, uitgerust met geavanceerde internationale apparatuur, met onafhankelijke R&D- en uitgebreide testmogelijkheden.ervoor zorgen dat alle uitgaande producten voldoen aan nationale normen en klantvereisten.

 

 

Het bedrijf heeft certificeringen verkregen zoals ISO14001, ISO9001, IATF16949 en won onderscheidingen als "Sichuan Famous Brand".Xinjasn cultiveert al 15 jaar de aluminiumprofielindustrie., met het oog op "innovatieve, milieuvriendelijke en hoogwaardige" producten.het opbouwen van een sterke reputatie en een sterk merk in de industrie.

 

 

Als veteraan in de industrie, probeert Xinjasn voortdurend de industriële keten te actualiseren en productprocessen te innoveren,Het doel van het programma is "het versterken van de kerntechnologieën en het verbeteren van het concurrentievermogen van de kern".Door de jaren heen heeft het bedrijf met zijn uitstekende kwaliteit en zorgvuldige service de steun en het vertrouwen van een breed scala van klanten gewonnen.