Certificaten

  • China Sichuan Xinjiasheng Aluminum Industry Co.,Ltd certificaten
    QMS CERTIFICATION OF REGISTRATION
  • China Sichuan Xinjiasheng Aluminum Industry Co.,Ltd certificaten
    OHSMS CERTIFICATION OF REGISTRATION
  • China Sichuan Xinjiasheng Aluminum Industry Co.,Ltd certificaten
    EMS CERTIFICATION OF REGISTRATION

Profiel QC

Om productkwaliteit te verzekeren, wij possesse een gespecialiseerd die testlaboratorium met geavanceerd materiaal wordt uitgerust en instrumenten. Dit laboratorium steunt effectief het kwaliteitscontroleprocédé.


Zeer belangrijke Maatregelen:


Bekwaam Testlaboratorium: Het Xinjaishengbedrijf heeft een specifiek testlaboratorium met overzichtsmateriaal en instrumenten, die robuuste steun verlenen voor productkwaliteitscontrole.


Diverse Testende Mogelijkheden: Het bedrijf bezit mogelijkheden voor het uitvoeren van tests aangaande essentiële eigenschappen zoals treksterkte, opbrengststerkte, verlenging, en het buigen van weerstand. Deze metingen verzekeren productsterkte, hardheid, en betrouwbaarheid.


Metallographic Microstructuuranalyse: Door hulpmiddelen zoals metallographic microscopen, analyseert het bedrijf de microstructuur van het materiaal om uniformiteit en stabiliteit te verzekeren.


De zoute Weerstand die van de Nevelcorrosie testen: Het Xinjaishengbedrijf voert de zoute tests van de nevelcorrosie aangaande producten uit om hun weerstand tegen corrosieve milieu's te verzekeren, daardoor verbeterend productlevensduur.


Snel Profieldimensie Aftasten: Gebruikend de snelle technologie van het afmetingsaftasten, beoordeelt het bedrijf productafmetingen nauwkeurig in dwarsdoorsnede, die geometrische overeenstemming waarborgen om specificaties te ontwerpen.


Deze kwaliteitscontrolemaatregelen niet alleen verzekeren productstabiliteit en betrouwbaarheid maar ook cultiveren vertrouwen en tevredenheid onder onze klanten. Door het kwaliteitscontroleprocédé voortdurend te verbeteren en te optimaliseren, kunnen wij productkwaliteit verbeteren, markteisen ontmoeten, en een maximaal concurrentievermogen in het dynamische marktlandschap handhaven.

Sichuan Xinjiasheng Aluminum Industry Co.,Ltd kwaliteitscontrole 0

Laat een bericht achter