Geanodiseerde 8mm het Spooraluminium Uitgedreven Secties van het Groefaluminium T

Plaats van herkomst China
Merknaam SGAS
Min. bestelaantal 500kgs
Levertijd 10-15 werkdagen
Levering vermogen 50000 ton per jaar

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Certificaat ISO9001: 2015 Dikte Aangepast
Kleur Zilveren, Zwarte, Blauwe Enz. Legering of niet Is Legering
Vorm Uitdrijving Lengte Aangepast
Verwerking Het snijden
Hoog licht

Het geanodiseerde 8mm Spoor van het Groefaluminium T

,

8mm Groefaluminium Uitgedreven Secties

,

T Spooraluminium Uitgedreven Secties

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Geanodiseerde 8mm van het de uitdrijvingsaluminium van het groeft spoor het profielsectie voor industrieel

Productomschrijving:

De profielen van het uitdrijvingsaluminium zijn één soort de delen van de aluminiumlegering die door heet uitdrijvingsproces worden veroorzaakt. Het wordt gewoonlijk gemaakt van 6063, 6061 aluminiumlegering, en zijn bui is T5. Met zijn kenmerken van hoge precisie en goede oppervlaktebehandeling, hebben onze profielen van het uitdrijvingsaluminium een leveringscapaciteit van 50000 ton per jaar. Wat meer, wordt het is verklaard door ISO9001: 2015, en kan met het anodiseren, poederdeklaag en andere oppervlaktebehandelingen worden gebeëindigd. Als OEM de profielenleverancier van aluminiumuitdrijvingen, voorzien wij klanten van one-stop de profielenoplossing van het uitdrijvingsaluminium, zoals aangepaste uitdrijvingsprofielen van aluminium, van de aluminiumuitdrijving profielen, uitdrijvingsprofielen van aluminium, enz.

 

Eigenschappen:

 • De Profielen van de aluminiumuitdrijving
 • De Uitdrijving van aluminiumprofielen
 • Uitdrijvingsprofielen van Aluminium
 • Productnaam: De Profielen van het uitdrijvingsaluminium
 • Toepassing: Industrieel, Meubilair, Bouw, Enz.
 • Lengte: Aangepast
 • Oppervlaktebehandeling: Het anodiseren, Poederdeklaag
 • Kleur: Zilveren, Zwarte, Blauwe Enz.
 • Legering of niet: Is Legering
 

Toepassingen:

SGAS-uitgedreven aluminium de profielen zijn perfect voor een verscheidenheid van toepassingen, van industrieel gebruik, meubilairbouw, en productie aan techniek en automobiel. Deze die profielen van de aluminiumuitdrijving zijn precisie volgens de hoogste normen in de industrie wordt gebouwd en wordt vervaardigd.

De uitgedreven aluminiumprofielen worden gemaakt van hoogste rangaluminium dat lichtgewicht, duurzaam, en corrosiebestendig is. Zij komen in een verscheidenheid van dikten om diverse behoeften aan te passen, en zijn beschikbaar in een waaier van kleuren, met inbegrip van zilver, zwarte, blauw, en meer.

SGAS-de profielen van de aluminiumuitdrijving komen met een certificaat van ISO9001: 2015, verzekerend u van de hoogste kwaliteit. Wij hebben een leveringscapaciteit van 50.000 ton per jaar, zodat kunt u zeker zijn dat u de aluminiumprofielen zult krijgen u wenst wanneer u hen nodig hebt.

Voor uw industrieel, meubilair, bouw, techniek, en automobielbehoeften, SGAS-uitgedreven aluminium zijn de profielen de perfecte keus. Ons ervaren team moet hier u helpen de perfecte profielen van de aluminiumuitdrijving voor uw specifieke toepassing selecteren.

 

Technische Parameters:

Punt Beschrijving
Vorm Uitdrijving
Bui T5
Legering of niet Is Legering
Tolerantie ±0.1mm
Verwerking Het snijden
Leveringscapaciteit 50000 Ton per Jaar
Materiaal Aluminium
Dikte Aangepast
Pakket Karton, Houten Geval, Pallet, Enz.
Certificaat ISO9001: 2015
 

Steun en de Diensten:

Wij verlenen technische ondersteuning en de diensten voor de Profielen van het Uitdrijvingsaluminium. Onze diensten omvatten:

 • Techniekoverleg
 • Ontwerp, tekening, en prototyping
 • Materiële selectie en aanbeveling
 • Verwerking en assemblage
 • Het testen en inspectie
 • Binnenshuis het eindigen en verpakking

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de hoogste kwaliteitsproducten en diensten, en streven ernaar om de beste klantenervaring te verstrekken.

 

Geanodiseerde 8mm het Spooraluminium Uitgedreven Secties van het Groefaluminium T 0Geanodiseerde 8mm het Spooraluminium Uitgedreven Secties van het Groefaluminium T 1

FAQ:

Q1: Wat is de Profielen van het Uitdrijvingsaluminium?
A1: De Profielen van het uitdrijvingsaluminium is een soort het product van de aluminiumlegering, van materialen dat de van uitstekende kwaliteit van de aluminiumlegering wordt gemaakt. Het wordt gemaakt door uitdrijving het vormen proces, en in de verschillende industrieën, met inbegrip van architectuur, meubilair wijd gebruikt, automobiel, enz.
Q2: Welk merk aan van de Profielen van het Uitdrijvingsaluminium biedt u?
A2: Wij bieden de Profielen van het Uitdrijvingsaluminium van SGAS-merk aan. SGAS is een professioneel en betrouwbaar merk dat de aluminiumproducten van uitstekende kwaliteit aan klanten vele jaren heeft verstrekt.
Q3: Waar wordt uw Profielen van het Uitdrijvingsaluminium gemaakt van?
A3: Onze Profielen van het Uitdrijvingsaluminium worden gemaakt van materialen de van uitstekende kwaliteit van de aluminiumlegering van China.
Q4: Welke industrieën kunnen de Profielen van het Uitdrijvingsaluminium binnen worden gebruikt?
A4: De Profielen van het uitdrijvingsaluminium kunnen in een brede waaier van de industrieën, zoals architectuur, meubilair worden gebruikt, automobiel, enz.
Q5: Wat zijn de voordelen van de Profielen van het Uitdrijvingsaluminium?
A5: De Profielen van het uitdrijvingsaluminium hebben de voordelen van corrosieweerstand met hoge weerstand, goede, goede hittedissipatie, lichtgewicht, en lage kosten. Zij zijn ook gemakkelijk te installeren en te handhaven.