Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam

Plaats van herkomst China
Merknaam SGAS
Certificering ISO9001
Modelnummer AWP
Min. bestelaantal 500Kg
Prijs USD3.0-3.6/kg
Verpakking Details Ingepakte protetive plastic film voor elke PC
Levertijd 10-15 werkdagen
Betalingscondities T/T, Western Union
Levering vermogen 50000Tons/Year

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechatten: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Merknaam SGAS Kleur Aangepaste Kleuren
Materiaal Aluminium 6063 Rang 6063 T5 of aangepast
Reeks 55 reeksen Oppervlaktebehandeling Poederdeklaag of houten korrel
Hoog licht

55 Profielen van het Reeksopenslaande raam

,

Het aangemaakte Profiel van het Glasopenslaande raam

,

Het Raamkozijnprofiel van de 55 Reeksenschommeling

Laat een bericht achter
Productomschrijving

het Openslaande raamprofiel van het 55 reeksenaluminium Ontworpen Schommeling Aangemaakt Glas

 

Specificatie

 

  
Punt De Profielen van het aluminiumvenster
Materiaal 6063
Bui T5
Kenmerk 1. Keurige en mooie fijne lijnen op de oppervlakte.
2. De nationale standaardaluminiumstaven worden goedgekeurd.
Toepassing de bouw, Industrie, Kader
Vorm Aanpassing
Oppervlaktebehandeling Machtsdeklaag of houten overdracht (gebeëindigde de Molen, Geanodiseerd, Zand het Vernietigen, Elektroforese kan zijn chosed
Kleur Zilver, zwarte, goud, Champagne, Brons, Blauw rood;
Wij kunnen de kleuren aanpassen op verzoeken worden gebaseerd dat
Levertijd Vorm het ontwikkelen zich en de steekproefbouw zijn 12-15 dagen, dan is de productieduur 15-25 dagen na ontvangstbewijs van storting van koper.
Vrije Steekproef Beschikbaar

 

 

 

Oppervlaktebehandeling

 

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 0 Poederdeklaag:
1.Advantages: Hoge hardheid van deklaag en sterke adhesie. De verscheidenheden van kleuren zijn beschikbaar
2.Powder deklaagkleuren: zwart, wit, blauw, aangepaste koffie,

Houten korrel:
1. Combineer de natuurlijke schoonheid van hout met

mogelijkheden van aluminium.
2. Hoge hardheid van deklaag en effectweerstand.
3.High corrosieweerstand, weer, hitte, en alkaliresistance.
4.Wood korrelkleuren: wit, zwart, teak, tarwe, honing

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 1
Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 2 Het anodiseren:
1. Het anodiseren is een elektrochemisch proces dat convertsthe de metaaloppervlakte in een decoratief, duurzaam, corrosiebestendig, anodeoxyde beëindigt.
2. Dikker de anode gecreeerde laag, de grotere thecorrosionweerstand
3. Het anodiseren kleuren: Zilveren wit, zwart, gouden, platinumgrey, gezandstraald siver wit…
Elektroforese:
1.Higher corrosieweerstand, weer resistanceand alkaliweerstand dan anodiserend, met muchbrighter en meer vlote oppervlakte.
2.Electrophoresis kleuren: de champagne, zwarte, goldred koper…
 Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 3

 

(Aangepaste) kleuren

 

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 4

 

Beschrijving

 

Werkend als belangrijke Chinese fabrikant meer dan 15 jaar, hebben wij uitgebreide deskundigheid inzake het veroorzaken van eersteklas aluminiumprofielen opgeslaen. Ons breed opgezet dienstenaanbod omvat openslaand raamprofielen in de 50, 55, 60, 65, 108, 115, en 125 reeksen, evenals het glijden vensterprofielen die de 76, 85, 90, 103, en 120 reeksen overspannen. Voel vrij om uw voorkeur voor profielreeks mee te delen, en wij zullen meer dan gelukkig om u van uitvoerige details en tarifering te voorzien zijn. Voorts bezitten wij het vermogen om vormen volgens uw individuele specificaties te vervaardigen als een specifieke vorm niet nu verkrijgbaar in onze inventaris is.

 

Onze voordelen

 

1.With meer dan 15 jaar van deskundigheid inzake de profielen van het productiealuminium, hebben wij een stevig spoorverslag in de industrie.
2.Our het specifieke team van hoogst bekwame beroeps is geëngageerd aan het verlenen van de uitzonderlijke dienst en effectief het voldoen aan van uw behoeften.

3.Adhering aan strikte kwaliteitscontrolemaatregelen, voldoen onze producten aan de strenge normen van ISO9001, ISO14001, en IATF16949.

4. haal voordeel uit onze uitgebreide selectie van gebruiksklare vormen, die u voorzien van ruime keuzen.

5.Enjoy het gemak die van onze uitvoerige one-stop dienst, ontwerp, vormproductie, uitdrijving, poederdeklaag, het anodiseren, elektroforese, houten korreloverdracht, verpakking, en efficiënte levering omvatten.

 

Bedrijfinleiding Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 5

Met zijn onderneming in 2009, heeft Sichuan Xinjiasheng Aluminum Company een gebied van meer dan 100.000 vierkante meters beveiligd. Als het leiden en bekwame fabrikant, hebben wij met succes onderzoek, ontwerp, productie, en verkoop van de architecturale profielen van de aluminiumlegering en industriële aluminiumprofielen geïntegreerd. Onze goed uitgeruste faciliteiten omvatten het afgietsel van de aluminiumlegering, vorm het maken, aluminiumuitdrijving, poederdeklaag, het anodiseren, elektroforese, en houten korreloverdracht. Ons assortiment richt zich op zowel standaardaluminiumprofielen als aangepaste profielen die volgens uw specifieke tekeningen of steekproeven kunnen worden uitgedreven. In Xinjiasheng, vergen wij grote trots in onze verklaarde faciliteiten van ISO 9001:2015, meticulously opgezet om uw gebeëindigde delen te veroorzaken gebruikend aluminiumuitdrijvingen. De kwaliteit is de sluitsteen van elke verrichting die wij hebben ondernomen.

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 6 Fabrieksgebied: 100.000 ㎡

Werknemers: meer dan 600

Uitdrijvingslijn: 14

Jaarlijkse productie: 50000 Ton

Duizenden gebruiksklare vormen
Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 7 Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 8

 

Workshop

 

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 9

 

Inspectiemateriaal

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 10

 

Profiel van het de Schommelingsraamkozijn van het 55 het Reeks Aangemaakte Profielenaluminium van het Glasopenslaande raam 11

FAQ

 

Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?

A: Wij werken als reeds lang gevestigde fabrikant met meer dan 15 jaar van de industriedeskundigheid.

 

Waar wordt uw fabriek gevestigd?

A: Onze fabriek wordt gemakshalve gevestigd in de Industriezone van het Aluminiumsilicium, Xiuwen-Stad, Meishan-Stad, de Provincie van Sichuan, China.

 

Hoe verstrekt u citaten?
A: De citaten kunnen worden verkregen door ons te voorzien van een steekproef of in CAD/STP/IGS-formaat te trekken. Zodra wij de materiaal en oppervlaktebehandelingsspecificaties hebben herzien, zullen wij onmiddellijk een citaat voor uw gemak produceren.

 

Wat is uw levertijd?

A: Het de vormontwikkeling en proces van de steekproefbevestiging vergen over het algemeen 12-15 dagen. Later, is de productieduur ongeveer 15-25 dagen nadat wij de storting van de koper ontvangen.

 

Biedt u steekproeven aan? Als ja, zijn er bijbehorende kosten?

A: Ja, zonder kosten bieden wij steekproeven aan. Nochtans, is de klant verantwoordelijk voor het behandelen van de vrachtlasten.

 

Technische ondersteuning en de naverkoopdienst:

Wij voorzien uitvoerige technische ondersteuning, met inbegrip van begeleiding op tekeningen, afmetingen, materialen, en oppervlaktebehandelingen, evenals hulp van om het even welke kwesties u tijdens gebruik kunt ontmoeten.
Wij zijn geëngageerd aan het leveren van de naverkoopdienst van uitstekende kwaliteit, die aan de gang zijnde steun en hulp na uw aankoop verzekeren.